Det danske liv i Alanya del 2

Panorama Homes Network

Det danske liv i Alanya del 2

  • 2022-04-07

Jeg gik i dag en tur på Cleopatra strand med mine bare fødder i det dejlige kølige sand.

Vejret har været meget skiftende på det sidste med henholdsvis regn og lidt sol.

Men i dag hvor jeg gik ned af den smukkeste strand med det klareste krystalblå hav, skinnede solen fra en skyfri himmel.

Med alle mine sanser skærpet mærkede jeg her vigtigheden af og roen i, at vandre langs kysten med vinden i håret og tæerne i det kølige sand, med vandet der jævnligt sprøjtede op over mine fødder.

Her fik man følelsen af lykke og velvære.

Da jeg gik der i mine egne tanker, kom jeg pludselig til at tænke på noget af alt det, der er sket i Tyrkiet på det sidste.

Kursen på den tyrkiske lira er faldet drastisk, hvilket er forfærdeligt for landet med godt for os danskere og andre turister, da vi i øjeblikket får meget for vore penge, når vi veksler fra danske kroner til tyrkiske lira.

Vi har som alle andre byer i verden også været præget af Covid-19, hvilket førte til, at alle restauranter osv. holdt lukket. Vi var dog så heldige, at restauranterne åbnede i en måneds tid, hvor jeg selvfølgelig også skyndte mig at drage nytte af dette. Jeg fik den saftigste og møreste bøf bearnaise med de sprødeste pomfritter..... Det var livet efter en meget lang periode med hjemmelavet mad – Der er ikke noget så lækkert som mad, man ikke selv har lavet 

Er man mere til tyrkisk mad, og man elsker lam, så kan jeg dog klart anbefale en saç kavurma.

Men det er det skønne ved Alanya, der er noget for enhver smag, hvad enten man er til det kulinariske tyrkiske køkken, eller om man sætter mere pris på det skandinaviske køkken, så kan alt lade sig gøre i denne fantastiske by.

Følg med i min næste blog, og læs om andre aspekter af livet som dansker i Alanya/Tyrkiet.

Det danske liv i Alanya del 2


Latest Blogs

Looking for a dream home?

We can help you realize your dream of a new home