Panorama Homes Network - Property in Turkey - Property in Alanya

Panorama Homes Network

Marco van der Bij Mijdrecht

marco_1001@checkjemail.nl

Uitermate tevreden! Panorama Homes was de enige makelaar in Alanya waar wij een goed gevoel bij hadden en waarvan we de indruk hadden met betrouwbare mensen te maken te hebben. Dit hebben ze absoluut waar gemaakt. Ook zeer goede begeleiding (verzekeringen, tapu en onze speciale wensen voor stopcontacten e.d.) en service na de aankoop. Een aanrader voor iedereen die wil kopen in Alanya en omgeving.

Sami and Suzanne Sencan Kilmarnock

samisnr@aol.com

Happiness in Alanya Buying a flat In Alanya was such a pleasant experience , thanks to Panorama homes, Ayhan and his team. The quality and the finishing of the flat was excellent and exceed our expectations. We would highly recommend Panorama Homes to anyone, they are professional , friendly and most of all very reliable.

Annette & Stig Andersen Vejle

asa@tuknet.dk

Hilsen til Panorama Vi vil gerne denne vej, sende en stor TAK til alle ved Panorama (specielt Ayhan & Asger) for Jeres imødekommenhed og hjælpsomhed i forbindelse med at vi i september 2006 var i Alanya for at overtage vores lejlighed i Galaxy III. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jer, da vi skulle have lavet lidt rettelser i vor lejlighed var I der med det samme og fik det ordnet til alles tilfredshed. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Jane Gabs/Ib Storm By Land

jane-ib@sydfynsmail.dk

En stor og varm tak til Panorama. Vi købte vores lejlighed gennem anden mægler i maj 2005 og skulle have de sidste formaliteter med TAPU på plads i sept. 2006. Da vi ankom her, viste det sig at den nævnte mægler havde lukket butikken og var forsvundet fra "jordens overflade". Gode råd var dyre!! Vi havde dog fornemmet "ugler i mosen" før vi rejste og var forberedte på en masse problemer. Gode venner havde anbefalet os at kontakte Asger, Panorama, hvis vi fik brug for hjælp! Og det fik vi! Vi kontaktede Asger, der sagde, at de ville hjælpe, hvis de kunne. Fra første møde mødte vi en fantasstisk venlighed og hjælpsomhed. Der blev "trykket på nogle knapper" og Panorama fik hurtigt løst vores TAPU-problem. Det reddede de sidste 2½ uge af vores ferie! Vi er Ayhan, Muhammet, Asger og resten af kontoret dybt taknemlige for den menneskelige og professionelle hjælp, vi fik. Selv om vi ikke havde købt lejligheden gennem Panorama. Her fik vi en bekræftelse på, hvordan et seriøst mæglerfirma arbejder. Vi kan kun anbefale Panorama Homes Netword på det varmeste, hvis i skal handle ejendom i Alanya. I vil være sikre på en særdeles kompetent og venlig betjening. En betjening der også fortsætter efter handlen. Vi ønsker en glædelig jul og et godt nytår. Jane og Ib

Anna Strandbygaard Karup

hsbolig@tdcadsl.dk

Kontorassistent Hej alle på Panorama Homes. Vi har lige været ned og overtage vores lejlighed i Akdeniz 5, og hvilken dejlig oplevelse, alt var bare iorden, og opholdstilladelsen fik vi uden problemer. En stor tak for venlighed og stor hjælpsomhed. Specielt skal lyde en stor tak til Asger og Rozila, I gjorde købet af vores lejlighed til en meget positiv oplevelse. I har altid tid og det enda med smil på læben, ikke ´en gang har vi spurgt forgæves om noget, vi glæder os allerede til næste gang vi skal til Alanya. Mange hilsner og knus Anna og Hans

jens jørgen nielsen herning

jj.morfar@hotmail.com

erhvervssælger - ford Til hele personalet ved Panoramahomes. Vi vil gerne takke jer alle for jeres hjælpsomhed ved køb og indretning af lejlighed i Akdeniz5 Tosmur, som vi købte juli 2005 , og lige har været nede og overtage. Vi har ikke en eneste gang spurgt jer forgæves om noget, og ej heller sendt mail til Rozila og Asger uden at få et svar tilbage med " humør og lune " mellem linjerne, det er bare dejligt. Tak for al jeres venlighed, vi glæder os til næste besøg i Tyrkiet. Kærlige hilsner fra Annette og Jens Jørgen

Erik &Birthe Pedersen

stige_pedersen2@yahoo.dk

Ros og anbefaling af Panorama Homes Vi vil meget gerne anbefale Panorama Homes samt jers stab af venlige medarbejdere. I december 2004 købte vi en lejlighed på projektstadie, som blev lover færdig til juni/juli 2005. Da nærmede os sommeren 2005, var vi meget spændte på hvordan det gik med byggeriet. Vi kunne 1 juli flytte ind i en meget fin lejlighed, der som den eneste var færdiggjort i projektet, vi havde en dejlig ferie i vores nye lejlighed, hvor både møbler og hvidevarer, som vi med Panaram Homes hjælp havde købt i april, var installeret / leveret. Nu er der gået et år,og vi har bruget den 5 gange, hvor vi har haft meget glæde af den service aftale vi har med Panorame Homes, som er utrolig gode til at hjælpe os, med alle problemer og spørgsmål.

Hans og Lilian Fredholm Nykøbing Mors

lhfredholm@webspeed.dk

Roser til alle på Panorama Homes Vi vil gerne give de beste anbefalinger til hele personalet på kontoret i Panorama Homes, men også Elna i Danmark. Vi var nede i pinsen for at købe en lejlighed i Cemre, og vi fik den allerbedste service og vejledning og fik også valgt den helt rigtige lejlighed. Der manglede ikke hjællp på noget tidspunkt. Vi blev guidet flot og elegant igennem alle instanser, og i forbindelse med vores "powershopping" blev vi ligeledes hjulpet med stor tålmodighed af alle. Og så vil vi da også gerne anbefale Ayhans fine restaurant. Den vil vi helt sikkert besøge igen, når vi kommer tilbage.

Thomas Frederiksen

aabenraavej16@hotmail.com

Tak for hjælpen Vi er blandt de heldige og lykkelige ejere af en lejlighed i Cemre. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til "Panorama-staben", for en meget professionel håndtering af hele købet.....lige fra fremvisning, til selve købet, til overdragelsen, til hjælp med møblering/opholdstilladelse/skøde, til rep. af div. småting / fejl og mangler osv. osv......Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger til alle der måtte overveje at købe bolig gennem Panorama Homes.

Looking for a dream home?

We can help you realize your dream of a new home